SUZUKI az én autóm!!!!!
Először is szeretném ha tudnák, hogy én egy autó kedvelő srác vagyok és mielőtt bárki ítéletet mondana az ítéletemről már sok típusú autót alkalmam volt kipróbálni és bizton állíthatom, hogy ez a legjobb választás annak az embernek aki tényleg használja nap mint nap az autóját. A történetem és tapasztalataim: Az első autómat 2002-ben vettem egy 2105-ös Ladát nem kevés kilométerrel. Ezt az autómat mint első autót tiszteltem és szeretem. ezzel a kocsimmal tudom, hogy hihetetlen de izzó cseréken kivül más komoly gondom nem volt. Majd 2006 második félévében lehetőségem adódot rá, hogy lecseréljem és elkezdődött a kocsi keresés. Rengeteg autókereskedésben és szalonban jártam mikor ráakadtam a jelenlegi kocsimra. Egy kereskedésben pillantotam meg és egyből megtetszett. Utána jött az egyezkedés majd a vásárlás. 2006. szept. történt meg az átvétel és a kocsi nyüstölésse. Azóta minden nap használom és őszintén állítom, hogy a szervízeken kivül más negatívumot nem mondhatok. Bár egy megjegyzés a fék nyikorog de semmi baja,
biztos gyerekbetegség. Félreértések elkerülése végett a szervízben csak az árak miatt van negatív érzésem. Én nagyon szeretem mert nekem kényelmes, kis helyen elfér, könnyen kezelhető, nagyon megy és a fogyasztása is megfelelő. Bizton állítom, hogy nyúzás mellet sem eszik többet 7,5 liternél. De én általában 6-6,5 liter között simán eljárok vele. Egyszóval én megtaláltam benne a számomra tökéletes kisautót.
2017.06.07
Üdvözlök minden olvasót és autó bolondot! Majd 10 éve írtam az első ítéletemet és azóta is a kicsimet nyúzom! Ma már 350000 km boldog tulajdonosa és bizton állíthatom hogy az egyik legjobb barát az úton! 4 éve Németországban élünk és napi szinten használjuk kedves autónkat, mely nekem munkásautó is egyben. Napi ingázást gond nélkül megoldjuk + az ottalvós (200 - 300 kmes) távokat is és természetesen a Magyarországi utakat is vele tesszük meg évente 3×! Precízen gond nélkül teljesítette ezt a pár száz kmt :)! Eddig nagyobb javításként az egyik klímacső cseréjét és a víz hűtő cseréjét említeném mert mást nem kellett cserélni! Ja és tavaly új aksit is kapott! Most esett át egy teljes fékfelújításon, olajcserén és új felniket is kapott! Én tapasztalatom szerint ha betartja az ember a 10 - 15 ezer kmenkénti olajcsere intervallumot és kicsit odafigyel rá a kicsi meghálálja! Ennyit tudok írni pár év tapasztalata alapján de azt bizton állíthatom, hogy egy hálás gépezet ha foglalkoznak vele!
- Az egyik klímacsövet kellett cserélnem és a hűtőt egyiket sem a kicsi hibája miatt :)!
Suzuki szerviz
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |