Sportos a külseje, de.....
Használtam egy régebbi swiftet is, hát ég és föld. Kívül is és belül is szép autó. Első látásra megszerettem. Nagyon jó a felszereltsége, egy yarist ilyen felszereltséggel minimum 500 ezerrel drágábban vehettem volna meg. Magasabb fordulaton is csendes marad belülről.
Egy kicsit az észrevételekről: a csomagtartója valóban nagyon kicsi(igazán átvehették volna a yaris megoldását a hátsó üléssor előretolhatoságával), utólag légterelőket(elefántfül) az oldalsó ablakokra ne rakassunk fel, mert rögtön hangos szélzajjal kell, hogy megbarátkozzunk és amióta rajta vannak az autó beázik, ha lemosatom, a motortól egy kicsit többet vártam nem egy erőgép, a régi swift is ment úgy mint ez csak jobb volt a fogyasztása, a 7,5 l sok egy ekkora autótól. Aki 6-6,5 liter átlagfogyasztást mond, az kérem jelezze, hogy ezt hogyan érte el, de azt ne feledjük, hogy az indokolatlanul lassú közlekedést is bünteti a törvény! Ja, és az első ülések...maradjank a régi 3 ajtós swift ülésénél, mert ez kényelmetlen(rövid az ülőlap, keskeny a háttámla, pedig nem vagyok egy nagy darab-174cm és 75 kg).
Egyébként átlagosan meg vagyok vele elégedve:szép és a mi autónk!
- kUPLUNG(valami olajcső, állítólag széria hiba), garanciálisan megjavították
márkaszervíz
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |