PÖRGŐS GOKART
Az autót hosszas vívódás után vásároltam meg, mivel 2. autó szerepét tölti be. Vásárlás előtt nagyon sok tesztet és a népítéleteket :) is elolvastam a típusról és összeségében mindenhol nagyon pozitív kritikákat kapott magához és a konkureciákhoz képest is.
Az autót nemrégóta használom, de az eddigi tapasztalatok: Nagyon dinamikus motor, már alulról (1-2 ezertől) egészen 7 ezerig kiegyensúlyozottan, megtorpanások nélkül, jól húz. (Már értem mit értettek többen az egyenletes nyomatékleadás alatt.) Ez nagyon kellemes meglepetés az előző Civicemhez képest, ami alul igen lusta volt.
Nagyon rövid fokozatok, főleg az 5. Autópályán nagyon-nagyon-nagyon kellene bele a 6. vagy egy hosszabb 5. fokozat, nekem így fárasztó hosszabb 100 km feletti utakon. De ennek is megvan az előnye, nem nagyon kell visszakapcsolni előzésnél sem :).
Fogyasztás: nagy átlagban nálam : 9,5 liter, ami nem olyan rossz, a menetteljesítményéhez képest.
Futómű: kellemes meglepeteés. kemény, de nem ráz és pattog. inkább azt mondanám rá, hogy feszes.
HANGÉLMÉNY: imádom a motor hangját, ami szerintem a dupla kipufogó miatt gyönyörű!!! főleg, ha egy kicsit meg van pörgetve.
Kényelem: az ülések szenzációsak, nagyon tartanak oldalt is. Nekem tetszik, hogy kicsit magasabban ülök, mint sok más ilyen jellegű autóban. Nekem ez inkább előny és szerintem kényelmesebb is így.
Praktikum: az autó csomagtere akkora amekkora, hátul el lehet benne férni, azt mondták eddigi utasaim.
Összeségében: nagyon örülök, hogy megvettem, tényleg élmény vezetni, ki kell próbálni. A legnagyobb hátránya nekem, a 6. sebeeség hiánya, mert akkor nagyon hosszú utakra is ideális lenne nekem.
- eddig semmi
Suzuki Barta