Olcsó, középszerű kisautó
Az autó teljesítménye a köbcentihez képest jó. Igaz 4ezres fordulat körül jön meg az ereje viszont akkor úgy húz mint ahogy kell. 1.4és honda civicet le tudtam többször is gyorsulni. Út tartása megfelelő, a klima megfelelően hűt. Jól kanyarodik, a szervo kormány elég jó. Fogyasztása stabilan 6.2 és 6.5 között van. Ami nem tetszett: elég trehányul rakták össze, szinte minden csavar után utána kellett húzni. Műanyag alkatrészek kopognak, a szervizben meg lehülyéztek. Igaz nem szó szerint de érezhetően... fenntartása kifizethető a részletek is jók.
- Még át sem vettem már szélvédő csere. Utána kopogott a műszerfal ezt végül harmadjára sem tudták megcsinálni végül én oldottam meg egy szivacs darab be tömködésével a műszerfal és a szélvédő közé. Hál Istennek nem látszik. Kézifék nem fogott rendesen, a suzuki rómaiban azt mondták ilyen és nem tudnak vele mit csinálni. Suzuki óbudában 5perc alatt megcsinálták... Akkor volt vezető ülés csere mert lötyögött. Klímaból elment a gáz. Egyik szerelésért sem kellett fizetnem mert garanciális volt.
Suzuki római, suzuki óbuda, suzuki budakalász
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Suzuki swift 1.0 96os | Következő autója? | Sx4 |