Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift Glx

Olcsó, középszerű kisautó

Az autó teljesítménye a köbcentihez képest jó. Igaz 4ezres fordulat körül jön meg az ereje viszont akkor úgy húz mint ahogy kell. 1.4és honda civicet le tudtam többször is gyorsulni. Út tartása megfelelő, a klima megfelelően hűt. Jól kanyarodik, a szervo kormány elég jó. Fogyasztása stabilan 6.2 és 6.5 között van. Ami nem tetszett: elég trehányul rakták össze, szinte minden csavar után utána kellett húzni. Műanyag alkatrészek kopognak, a szervizben meg lehülyéztek. Igaz nem szó szerint de érezhetően... fenntartása kifizethető a részletek is jók.

- Még át sem vettem már szélvédő csere. Utána kopogott a műszerfal ezt végül harmadjára sem tudták megcsinálni végül én oldottam meg egy szivacs darab be tömködésével a műszerfal és a szélvédő közé. Hál Istennek nem látszik. Kézifék nem fogott rendesen, a suzuki rómaiban azt mondták ilyen és nem tudnak vele mit csinálni. Suzuki óbudában 5perc alatt megcsinálták... Akkor volt vezető ülés csere mert lötyögött. Klímaból elment a gáz. Egyik szerelésért sem kellett fizetnem mert garanciális volt.

Suzuki római, suzuki óbuda, suzuki budakalász

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005
Előző autója? Suzuki swift 1.0 96os Következő autója? Sx4
Verdikt (6.4/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)