Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1,3 GC,3 ajtós

nyikorgós,rohados

Eleinte szerettem,tetszett az erős motorja,de valahogy nem érezni a 93 lóerőt.Alufelniket raktam rá,így egész élvezetes lett a vezetése a peres gumiknak köszönhetően nem dülöngélt,sodródott kanyarba annyira az autó.Ahogy telt az idő a kárpitok erősen zörögni kezdtek,főleg a hangszórók beszerelése után.Az anyósülést percekbe telik visszarögzíteni,miután hátulra valaki beszállt.Nemrég be lett szerelve hátulra csomagtér világítás,a kárpitok leszedése után a kasztnin a patentok helyén nagyobb rozsda maradványok jöttek le,és két ponton elkezdett átrozsdásodni a fém belül oldalán.a küszöbön áll a víz a műanyagok alatt.Ez volt az utolsó csepp a pohárba.Beszámították egy új Splashbe,persze a hibáit nem vették észre.nézzék meg kedves sorstársak mi van a műanyagok alatt csomagtartoba.

- kuplung hidraulika,csere után 2 hétig volt jó.Azóta is rossz.
- Karosszéria rozsdásodás,zörög benne minden,anyós ülés nem akad vissza a helyére mozgatáskor,hátsó futóműnél zajok,csikorgó fékek.Ezeket a problémákat a szervíz garanciába nem javítja érdemlegesen.

szuzuki gero.olcso a kötelező szerviz de annyit is csinálnak

Fenntartási költség (6) Évjárat 2006
Előző autója? Calibra Következő autója? Suzuki Splash
Verdikt (4.1/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)