No1-Suzuki Swift Sport
Hat hol is kezdjem? Talan ott, hogy 2006 ev elejen vettem egy Swift 1.3 Glx-et CD-vel! Szerettem is, meg nem is! Jol ment..... csak hat zorgo muanyag reszek, nyikorgo fekek, ketszer(!!!!!) is cserelt kuplung munkahenger, szoval azt mondtam, koszonom ennyi eleg! Egy kicsit csalodtam a Suzukiban az az igazsag, aztan jott a nagy fordulat:elmentem egy Swift Sport tesztvezetesre! Az erzest nem lehet leirni! Ment, mint a veszedelem, stabil, a futomu verhetetlen, gyonyoru kivul-belul...szoval eldontottem nekem kell egy ilyen!
Bele is vagtam, s kb. ket honapja vagyok a tulaja egy ilyen kis vadallatnak! Igaz meg csak most kezdi bontogatni szarnyait, de maris lenyugoz! Eddig finoman kozlekedtem vele, bejarattam rendesen, olajat csereltettem 1000 km-nel stb.., szoval most kezdem csak taposni! Nem egy-ket evre tervezem! Nagyon tetszik, a fogyasztasa sem olyan rettenetes, pedig hideg van mostanaban reggelenkent, meg azert megyek is vele!:)
A lenyeg: 2000-s fordulatnal kel eletre a motor es olyan 6000-ig brutal modon huz, de kulonosen 3500 es 5000 kozott van elemeben!Az elso sebessegfokozat tenyleg csak arra kell, hogy az autot kicsit mozgasba hozd, aztan johet a tobbi. Igen gyorsan elered az 5.-et es meg mindig azt veszed eszre, hogy huz! Akar 60km/h-tol is, de meg 160-nal is vannak tartalekai!
Amit negativumkent emlitenek, hogy nagyon hianyzik egy 6.-ik sebesseg!
Ja es kb. 150 km ota valami kopog a jobb hatso kerekurben alig hallhatoan! Ezt megemlitettem a szarvizbe, de sajnos a problemara nem talaltak orvossagot! Igy lehet, hogy viszem mashova! A szerviztapasztalataim, ennek ellenere nem rosszak!
Egyenlore ennyi, majd kesobb meg irok rola!
- Meg semmi! Remelem ez a helyzet semmit sem fog valtozni!
Suzuki Vilag
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Swift 1.3 glx CD | Következő autója? | Egy jo par evig nem szeretnek ezen gondolkodni! |
Verdikt | (7.5/10) |