Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1,3GC

Nem olyan rossz mint aminek mondják

Használom az autót hosszabb (egy út álltalában 1900km) és rövidebb úton (normál városi közlekedésre is),de igazábból nagyon nem tudom köpködni ha akarnám se.A motorjával 1 apró problémám van (ezzel tisztában voltam mikor vettem,hogy így lesz),a hosszú utakon átszelem vele fél Európát és az ausztriai v.mint a németországi hegyekben vissza-vissza kell kapcsolnom(de ez csak 1.3-as).185/60R15 kerekkel használom így többet is eszik mint a gyári R14-sel.A futómű sz.tem nagyon jó.Némi negativom azért van:a csomagtartó kicsi(talán lesz nagyobb),A lükvercet néha akadozva veszi be.

Túl vagyok a 145 ezren és már alakul a kis kocsi is .Jött is némi probléma.pl a bal hátsó lengéscsillapító elszállt,és most kezd a váltó kicsit hangoskodni amire azt mondták a szervizbe hogy igen csak kinyomó csapágy cserés lesz.A motorja még mindig kifogástanul működik,belül sem zörög semmi.Ja volt két első lengőkar cserém is.Az elmúlt kicsit több mint 7 elteltével az gondolom nem kellett rá költenem a kopóalkatrészek cseréjén kívül extrát és még nem hagyott ott sehol!Ez nekem elég !Ennyi idő után azt gondolom megérte a pénzét !Csomagtartó megoldva tető dobozzal és így teljesen jó :)

- Kezdeti hiba a bal hátsó biztonságiöv nem működik rendesen(mai napig nem oldották meg a szervizbe).3.5 év után kiégett a bal elsö helyzet jelző égő(az lehet csak azért mert utólagos ködlámpa beszerelésen esett át a szervízben). - - a bal hátsó lengéscsillapító elszállt,és most kezd a váltó kicsit hangoskodni amire azt mondták a szervizbe hogy igen csak kinyomó csapágy cserés volt két első lengőkar cserém is.

P4 kft Debrecen.Elég korrekt szerviz.

Suzuki Stop Debrecen

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző autója? lancer 1,6 GLX Következő autója? Szerintem csak japán lesz
Verdikt (9.0/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)