Nem olyan rossz mint aminek mondják
Használom az autót hosszabb (egy út álltalában 1900km) és rövidebb úton (normál városi közlekedésre is),de igazábból nagyon nem tudom köpködni ha akarnám se.A motorjával 1 apró problémám van (ezzel tisztában voltam mikor vettem,hogy így lesz),a hosszú utakon átszelem vele fél Európát és az ausztriai v.mint a németországi hegyekben vissza-vissza kell kapcsolnom(de ez csak 1.3-as).185/60R15 kerekkel használom így többet is eszik mint a gyári R14-sel.A futómű sz.tem nagyon jó.Némi negativom azért van:a csomagtartó kicsi(talán lesz nagyobb),A lükvercet néha akadozva veszi be.
Túl vagyok a 145 ezren és már alakul a kis kocsi is .Jött is némi probléma.pl a bal hátsó lengéscsillapító elszállt,és most kezd a váltó kicsit hangoskodni amire azt mondták a szervizbe hogy igen csak kinyomó csapágy cserés lesz.A motorja még mindig kifogástanul működik,belül sem zörög semmi.Ja volt két első lengőkar cserém is.Az elmúlt kicsit több mint 7 elteltével az gondolom nem kellett rá költenem a kopóalkatrészek cseréjén kívül extrát és még nem hagyott ott sehol!Ez nekem elég !Ennyi idő után azt gondolom megérte a pénzét !Csomagtartó megoldva tető dobozzal és így teljesen jó :)
- Kezdeti hiba a bal hátsó biztonságiöv nem működik rendesen(mai napig nem oldották meg a szervizbe).3.5 év után kiégett a bal elsö helyzet jelző égő(az lehet csak azért mert utólagos ködlámpa beszerelésen esett át a szervízben). - - a bal hátsó lengéscsillapító elszállt,és most kezd a váltó kicsit hangoskodni amire azt mondták a szervizbe hogy igen csak kinyomó csapágy cserés volt két első lengőkar cserém is.
P4 kft Debrecen.Elég korrekt szerviz.
Suzuki Stop Debrecen
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | lancer 1,6 GLX | Következő autója? | Szerintem csak japán lesz |
Verdikt | (9.0/10) |