NEM HITTEM, HOGY NAGYON NAGYON, ÉS DE!!!
Az autót édesanyámnak vettük. Apuval ragaszkodtunk, hozzá, hoyg ne suzuki legyen, utáltuk, mert a suzukisok zöme bénán vezet...Anya csak ragmálódott, megvettük. Beleültem:
Hmm...milyen magasan ülök,egész kényelmes az ülés, nézmá, a 196cm-el se verem be a fejem...indítok: jár a motor?gázt adok, wmmm...wmmm.... nézmá, hogyan pörög. 1-es, de könnyen veszi!elindulok, te jó ég, de fura... 2-es rángat jaj, gázt kell adni ez benzines, nézd má´ ez egészen megy, bemelegszik a motor, 2-ben nézzük meddig forog: 2000 halott, 3000-éled, de nem vet szét az erő, 4000 Óóóóó, basszus ez nagyon megy!5000-még mindig, 6000-még mindig, na jó dobok egy 3.-at, te jó ég, hoyg gyorsul, 3-asban is húz, teszem a negyediket, ránézek a kilóméterórára, figyeld má!!!!130-al megyek, ott teszem a 4.-et!elképesztő, bele is szerettem!Amióta megvan a kocsi, azóta ha vezetem, ami ritkán van sajna, akkor mindig padlógázon vagyok, nagyon megy!persze az anyagok, meg az ilyen dolgok, nem a leg extrábbak, de őszintén, mit várnak az emberek egy 2.5 milliós kocsitól?Sokan úgy leszólják, hogy milyen sza..., meg fo....talicska, nem minőségi az anyag,és a motorja is rossz. Nem tudom. A8-as audim van 40.000km-esen hengerfejes lett az autó!folytassam?pedig nem 2.5 millió a kocsi, hanem 25 millió!
nekem tetszik, aranyos kisautó, nőies, városi, jól fordul, bevásárolni elég. nekem bejön!
- semmi
saját magamhoz:)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | A8 most is megvan, meg egy passat | Következő autója? | 535d, viano, a8, a6 meglátjuk |
Verdikt | (6.6/10) |