Nekem bejött
Igazából csak 3 napja használom és egy kicsit tartottam t?le, de els? nekifutásra azt mondom kár volt aggódni. Persze viszonyítás kérdése az egész, de ezér a pénzért túlzó elvárásaink ne legyenek. Fürge, kényelmes, csendes, jól és könnyen irányítható és még pofás is. Valójában egy-egy enyhén zavaró hang néha felüti a fejét (hátsó üléssor zörög, sípoló hang motortér felöl, hangos fékek), de igazából egyik sem jelent?s. A bejáratástól félek még mert szeretném a maximumot kihozni a motorból, remélem sikerül. Volt már ötször dragább autóm is, de az nem tudott ötször ennyit, jó esetben is csak dupla árat ért volna ehhez képest. Tervezm még egy nagy hatótávolságú (utazó autó) vásárlását is de komoly bajban vagyok mert a kicsire visszanéznek az üzletfeleim a nagyot pedig a magam részér?l feleslegesnek tartom. Eddigi gépeim: volvo 850*2, volvo v70,crysler stratus*3, volvo s80, bmw 528 i (új), subaru impezza, régi swift, renault megane, renault kangoo, audi a6, opel vectra, vw passat, kb ennyi plussz az öskor. A realitás talaján álva azt mondom ma magyarországon egy átlag fiatal családnak tökéletes választás.
- semmi
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |