Morcos Gépsárkány
Hát igen. Teljesen véletlenül tévedtem be a nyilt napra és csak a szemem sarkából pillantottam meg, de szerelem volt első látásra. Fekete, nagy felni, kipufogó, full extra. Ennyi minden ennyi pénzért? Egy héten belül hoztam el széles vigyorral! Megy mint az őrült. A legyalázottak közt volt már Octavia, Golf, Astra. Mondjuk a fogyasztás ennek megfelelően is alakult 7.5 köré. Nagypapásan kijön 5.5-6 körül de akinek az kell inkább járjon busszal! A nyomaték azért kevés dombon elvérzik, főleg 5 személlyel de azért elviselhető. Szervizbe nem vittem mert kapásból le akartak húzni, de aki ért hozzá vagy van ismerőse az a szerviz ár töredékéért beszerezheti az alkatrészt (már ha kell)! 4 éves majd 30E tettem bele de semmi baja pedig nyúzva van rendesen. Megbizhatóbb mint az előző pedig az se volt rossz.
A kényelem remek. Az ülés kényelmes, jól tart, az ülésfűtés kellemes, a kulcs nélküli inditás pedig jópofa dolog. A csomagtartó kicsi. Egy nagyobb mélyláda, egy kisebb tescos vásárlás és máris púposan van. De hát ezért van a hátsó ülés!
Az eddigi egyetlen észrevehető hiba az hogy az óra(idő nem km!) első számjegyei néha részlegesek ezért olvashatatlan. Ennyi. Motorilag elpusztithatatlan, gyors, kényelmes, dögös. Kell ennél több?
- Még semmi komoly, csak az óra.
Az Édesapám.
DI-FER Érd.