Mióta Ő van, szinte benne élek
Rossz tulajdonságok: sajnos benzinnel megy:)) olvasgattam a többi márka értékeléseit. Itt nincs elektronika hiba, futómű tökéletes. Két hete nagyon álmosan átrohantam egy járdaszigeten, majdnem lefejeltem a mennyezetet de emelés után sem derült ki semmi károsodás. Maximálisan elégedett vok vele. A tempóról: direkt keresem a francia kocsikat, a többség 150 után már parázik. Ha meg vmelyik jobb végsebességre nyugtatom magam, egy ilyen hajtás után gurul a szervízbe generálozni:)))
- Alapvetően semmi. Egy gyári visszahívási akción estem túl, bár szerintem teljesen feleslegesen én nem vettem észre a problémát.
Jansik Autóház Cegléd Itt vettem a "készüléket". Rugalmasak, őszinték, pontosak. Szerintem a vétel szempontjából ezek fontos tényezők. A távolság miatt csak az 1000 km-es átvizsgálást végezték.
Suzuki Treff Szolnok Ők szervízelték 15000-nél, ill. a visszahívásos actiont intézték. A 10.30 az 10.30, gördülékeny ügyintézés. Míg vártam egy ügyfelet bevittek a csarnokba, hogy a hi-fi berendezés bekötési hibáit(amit nem ott csináltak) megmutassák. Kérésre orvosolták. Ajánlom.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | 1.3 gl | Következő autója? | maradok ennél, csere 4 év múlva |