"Miniver?" élményautó
Elöljáróban csak annyit, hogy volt már régi Swiftem és a gyengeségei mellett is szerettem, mert megbizható volt. Ezek után természetesen a következõ két autóm nem Suzuki volt, sõt egészen mást akartunk venni. A Suzuki kereskedésbe csak azért tértem be megnézni az új Swiftet, mert a Concept-S nagyon gyönyörû volt. A kocsi kivül-belül nagyon szép volt így hagytam magam meggyözni, hogy nekünk ilyen autó kell. Tény, hogy a textil kárpit hiányzik mint zajcsökkentõ, ettõl függetlenül nagyon csendes az autó. A motor teljesítménye a karosszéria súlyához viszonyítva böven elég, tény, hogy ha valaki sportautósan akarja vezetni, taposni kell. A fogyasztása ennek megfelelõen alakul. Nekem átlagosan 7,5 liter körül van a fogyasztásom (klímával), igaz nehéz a lábam:) Viszont kimélõ üzemmódban és nagyobb részt Bp.-n közlekedve sikerült 7.1 literes fogyasztást is produkálnom, szintén klímával. Ha muszály, az autóval rallyzni is lehet és élmény vele az autózás. A családom minden tagjának nagyon tetszik, még az édesapámnak is , pedig neki csak a jellegzetesen négy ajtós autók tetszenek. Mivel április elején vettük meg és még nem sok rohangált az utakon, rengetegen nézték meg és mindenkinek nagyon tetszett. Kicsit bõ lére eresztettem a mondokámat, de igazából nehéz írni az autóról, mert számomra élmény ennek az autónak a vezetése. Az biztos, hogy az elmúlt idõszakban sokféle autót vezettem kicsit és nagyot is, de mindig élmény visszaülni a sajátomba.
- A jobb elsõ oszlophoz a gyárban zsiros kézzel nyúlhattak, mert az átvétel után két nappal szétrepedt a festés.
Suzuki Gusztáv
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Punto II 1,2 8V | Következő autója? | Sport Swift 200LE :), ha lesz! |
Verdikt | (7.8/10) |