Mindent kibir
Nem szerettem régebben a suzukit de ezt a kisautót nagyon megszerettem!Mindent kibír komolyan én nem vagyok egy "vigyázok az autómra" típus:)
Szeretem a Rallyt és nagyon sokszor úgy is közlekedek vele!Hihetetlen igénytelen autó a szó jó értelmébe!Futóműve is a kategóriatársakénál szerintem sokkal jobb kisebb ugratóról is ha le érkezik nincs imbolygás meg elpattogás egész szépen lecsücsül az útra!178.000 km és a váltója csak most ment tönkre hihetetlen mennyi mindent kibír :) Más autó fele ennyit se bírna ki!Egy kis motoros autót pörgetni kell hogy menjen és ezt a váltó megsínylette ez azt jelenti hogy ha nagyon sietek akkor tiltásig forgatom mert haladni csak így lehet vele :)
Ha hosszútávon pályán megyek akkor beállok a 160-170 tempóra (tudom nem ilyen kicsi kocsinak való de ha sietnem kell akkor nincs mese) és akkor 10 lityivel eljárok vele! De ha az utazó 140-150 akkor hosszútávon levihető 8-ra is :) mondjuk 195 gumikkal :)
Várom már a következő autóm mert a suzi nem ilyen hosszú távokra való meg autópályára!Most jutottal el odáig anyagilag hogy meglesz az 530D :)))
Mindenkinek tudom ajánlani aki egy megbízható szolid kisautót szeretne venni amivel lehet haladni is:)
- Váltó (csapágyak + difi)
Autó Center Szekszárd (nagyon rossz tapasztalatom van fényezőjükkel, de a szervíz korrekten kezele amit elontott, kétszer telibe fényezték mert elösször gyöngyházat kifelejtették belőle majdnem matt lett. Később meg megint lefényezték mert lejött róla a festés mosásnál Azért kellett telibe fényezni mert "kicsit" összetörtem)A Autó Centernek a bonyhádi telephelyének az értékelése 10:10 :) Korektek gyorsak barátságosak! Oda akartam vinni váltót javítni de nem válalták!
Most a Suzuki Szekszárd fogyja szerelni.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | polo | Következő autója? | BMW 530 |