Mi Suzukisok tartsunk össze!
Nem szeretem azokat az embereket akik fikázzák azt az autót amelyiket saját pénzen vett meg saját magának a szalonban. Előfordulhatnak mellényúlások de az előttem író személymég csak nem is ült még suzukiban csak a nyálát csorgatta a kirakatnál. Nekem ez a hatodik típusú autóm és persze ezen is lehetne sok mindent változtatni de azért ez a kocsi már pontosan ott van a többi ilyen kategóriájú kiskocsi előtt. Nyugodtan ellehet olvasni a többi típus tesztjét is és majd akkor kiderül, hogy melyik jobb. Volt nekem szoci autóm is meg német is és mindegyik jó volt. Vannak a suzukitól drágább autók is de nem hiszem ettől jobbak is. Ha ebbe is tennénk bőrbelsőt meg full extrákat akkor valószínű sokkal többe is kerülne de akkor már vehetnék egy jóval drágább kocsit is amivel törzsvendég lennék a mühelyekben. Az enyémmel már 46000 km mentem egyetlen hiba nélkül, még egy égő sem égett ki pedig nem kímélem. A fogyasztás meg 6-7 liter körül áll be. Volt nekem 1.3-as corsám az is igy evett, az 1.1-es puntóm kevesebbet amig nem hajtottam, a samarám meg 7-8 körül csipegetett, a trabantom 6-9 literrel érte be. Egyszer volt szerencsém egy női sofőr mellett utazni nagy élmény volt, a csaj 4 ezres fordulaton ment végig és 3.-nál nem mert feljebb kapcsolni hiába biztattam. Na így lehet 10 literes fogyasztás és sokan ezt az adatot általánosítják, Meg sem győződnek róla csak a szóbeszéd alapján ítélkeznek. Én is tudnék ezen a kocsin sok mindent változtatni így útólag de ennyi pénzért 2005 ben nem találtam jobb felszereltségű és megbízhatóbb kocsit pedig végigjártam az összes kereskedést. Nekem csak ennyi pénzem volt sok más autós társammal együtt és közűlük a 90 % meg van elégedve a kocsijukkal. A többi 10 % meg lehet, hogy valóban kifogott egy hanyagabbul összerakott példányt..őket sajnálom..de van köztük olyan is aki egy más típusban ülve fikázza a suzukit.
- Eddig még szerencsére semmi
Suzuki Barta Mosonmagyaróvár