Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1.3 VVT GC

Mi megtörtük!-Lada utáni luxus 2. bővitett változat

Szeretnék reagálni azok kijelentésére akik azt mondják, hogy az 1.3-as új Swift-ek nem VVT-k. Utánna érdeklődtem a márkaszervízben (Kubat-Vincz Szfvár.) és bizony VVT motor az 1.3-as is.(Ugyanezek a motorok vannak az Ignis-ekben) Az M13A és az M15A jelzések az VVT motor tipusát jelzik. Elmondták, hogy az 1.3-ast csupán egy marketing fogás miatt nem jelzik 1.3 VVT-nek. És bár melepő de az Alto 1.1-es motorja is azért 62 LE mert 1.1 VVT. (Én is csak kamilláztam :)) )

2006.07.22. Kicsivel több mint egy héttel ezelőtt egyik munkatársam totalcar-ra törte az új Swift-jét. A sztrádán a külső sávban ment és ahogy az előtte lévő kamion a elhagyta a pályát ő már gyorsítani készült és balszerencséjére 90-el belerongyolt az addig számára láthatatlan ámde lényegesen lassabban haladó autósorba. 4 autó törött. A Swift-nek eltűnt az eleje. A kollégám kiszállt sértetelenül. A lufik eldurrantak ahogy kell. Az első autó amivel ütközött egy Renault volt. Szintén totál lett. A Renault sofőrje kiszállt lényegében komolyabb sérülések nélkül és amikor már sikerült kicsit helyre rázódnia kiváncsiságból beült a Swiftbe és látta, hogy belül sértetlen a kocsi. Erre így szólt a kollégámnak: "Jó autó gratulálok hozzá..."

- semmi

márkaszervíz

Fenntartási költség (8) Évjárat 2006
Megbízhatóság (9) Vezetett km 2000
Előző autója? Lada és VW Touran felváltva Következő autója? következő 10 évig ezzel is beérem :)
Verdikt (7.7/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)