Megbizható társ! 1.3 mistic
2007 12.hóban Újonnan vásároltam a kis swiftem, megbizhatóságban nem kellet csalodnom! Sokat megyek vele,pálya,város vegyesen. Közel 500 000 km van benne és kopoalkatrészeken kivül csak egy nyelestengely csapágy csere volt! Megkapja rendszeresen az olajcserét! Hátránya a pici csomagtartó de amit kellet beleraktam! P0420 az velejáró hiba, ezzel együtt kell élni nem csak a suzukinál tipikus hiba! Egy nagyon szerethető autó! Ha megkapja a kötelezöket akkor megbizhatóságal hálálja meg! Sárospataki suzuki speciálba hordtam szervizbe, jó munkát végeznek , megbizhatóak! Az autót átszabtam saját elképzeléseimnek! Kapot egy ültető rugót és hozzá kemény sport lengéscsilapitót, sportkipufogót, alufelnit, sötétitett ablakot,carbonfóliát, fekete hátteres lámpákat! Rosszat a nyelestengely hibárol tudnék mondani sajna ez tipus hiba, az ajtó határoloim nem tartoták már meg magukat! Most a váltó leszerelésekor kapott új kuplungot !(az elsőt)! Olajból szűröböl mindig márkásat használok! Sok autom volt , voltak komolyabbak erősebbek kényelmesebbek, márkásabbak de egysem volt enyire megbizható!
- A kopó alkatrészeken kivül az ajtó határoló. Nyelestengely csapágy.
Suzuki special sárospatak
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |