Még mindig megéri az árát, de ...
Jó régen írtam már az előző ítéletemet, gondoltam kiegészítem néhány gondolattal. Az időközben történt visszahívásokon kívül nem történt semmi különleges, amit az autó okozott volna. Bár én azokból sem tapasztaltam semmit, de örülök ,hogy a Suzuki odafigyel a vásárlóira. Különösen örültem mikor megláttam az új Swift adatait és beigazolódott a véleményem, hogy mely pontokon kell még fejleszteni az autót. Egyedül a csomagtartó dolgában nem történt előrelépés. Visszatérve az autómhoz. A napi használatban teljesen összeszoktunk, és azt kell mondanom, amire használom teljesen megfelel. Amiért váltanék az egyedül a csomagtartó mérete, mert a napi ingázásnál(gyerekek,táskák,bevásárlás,fusi) néha kevés. De mint tudjuk nekem kellett volna előre gondolkodni ez ügyben. Rugalmassága, fogyasztása, megbízhatósága eddig tökéletes (árához képest). Ha az új Swiftet kombiban is gyártanák, lehet hogy ismét ezt a típust venném. Bár azóta megerősödött a konkurencia is . Most került bele a 40000. km, és SEMMIT nem kellet rajta javítani. Ha a következő 40000 km-ig így marad már elégedett lennék maximálisan. Bár az ítéleteket olvasva ez sokkal tovább is kitolódhat. Nem szaporítom a szót mert rosszat nem tudok mondani, a jót meg már leírtam. Üdv a 80000 km-es beszámolónál.
- A hátsó biztonsági övek továbbra is nehezen mennek vissza, és télen hallani a műanyagok hangját. Amúgy semmi:))
Suzuki Pászti
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | 120l | Következő autója? | Suzuki Swift kombi(ha lesz!),Nissan qashqai |
Verdikt | (8.7/10) |