Még mindig CSAK Suzuki :o(
Második kocsinak kerestünk valamit,gyerekkel szaladgálni iskolába,nagymamához stb.Sok márkát végignéztünk,a következ?k voltak a vetélytársak:
Honda Jazz:klassz,variálható de Bp-en horror áron kötnek rá cascot.
Mitsubishi Colt:jó áron jutottunk volna hozzá nagy kedvezménnyel de a casco itt is magas.
Citroen C4:kivülr?l szép,belül mintha egy ?rhajóban ülnék,elrettentett a müszerfal,na meg az ára.Most 700ezerrel olcsobb mint márciusban.
Renault Modus:a kocsi nagyon tetszett,az értékesit?k hozzáállása kevésbé,magyarul le sem szartak.
Opel Astra H:na ez nagyon bejött,de az akcio csak 24órát tartott,nem mertünk belevágni,függ?ben lév? pénzügyek miatt.
Nissan Micra:utcán mindig tetszett,a szalonban már kevésbé,és annyi összetapogatott,poros kocsit sehol nem láttam mint ott.Kiábránditó volt.
Yaris,206,jönnek az uj modellek,kifutót nem akartam.
Amit vártam az 1007-es Peugeot,de kés?n is jött és túlárazták.Tehát lett a Swift,már az ujságokban is nagyon tetszett ,él?ben pedig mégjobban bejött.Feketét szerettem volna de a család lebeszélt,a szalonban meg ezüst és sötétkék volt,igy ezüst lett.Elöször furcsa volt,mindig lefulladtam vagy ráinditottam,mára összeszoktunk.Szeretem,azt viszont nem hogy az autóstársak szemében ez is csak egy Suzuki amit lenéznek,sávváltásnál vagy parkoloból kihajtásnál indexelhetek orrvérzésig,kell egy kis pofátlanság ha jutni is akarok valamire.
Különben fürge,fordulékony kis városi jószág amivel az autópályára is bátran kimerészkedem.A rádió szolhatna jobban ,és nem csak pillanatnyi fogyasztásra lennék kiváncsi de ez legyen a legnagyobb baj.A fogyasztással nincs bajom,mivel f?leg BP-en használom,dugokban, sokszor rövid utakra ,csodát nem várok.Ja és nem is nagypapisan vezetek:o)
- Eddig semmi,bár az AC pumpa nálam is szörcsög,rádiózás közben nem hallom,nem zavar.
- A fényezés nagyon sérülékeny.
Suzuki Gusztáv
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2005 |