Kutyaszállító kisiparos
A tanuló autó után, ami egy diesel pug volt picit oda kellett figyelni az indulásoknál, nyomatéka az nem nagyon van. A motorja nagyon csendben van..vagy nagyon jó a motortér hangszigetelése. Alig hallani. Viszont valószínű itt elfogyott az anyag, mert minden más zaj beszűrődik nem is kicsit. Bár egy bogár volt előtte, úgyhogy egy szavam se lehet :)
Vannak apró hülyeségek amiket nem értek. Pl ha már legalább kitalálták hogy a sötétben világítson az automata ablak gombja, akkor ezt esetleg az összes gombra átültethettlék volna ami a vezetőoldali ajtóban van. Vagy a sokat emlegetett kormányrólirányíthatós 200ezres rádió...hmm csak éppen használni nem lehet. Egyedül a némítás funkciót.
Amikor vettük gondolkoztunk hogy klíma vagy ez...hát rossz döntés volt. Vicces a pillanatnyi fogyasztásmérő is. Pirosnál álláskor 0-át mutat..
Viszont én ennek ellenére szeretem. A városban jól lehet vele közlekedni, és szerintem még mindig a legszebb ebben a kategóriában.
A váltó nagyon pontos, nem olyan lötyögős mint a peugeotban volt.
A kuplung elég rövid úton fog, de meg lehet szokni.
Megbízható, legalábbis eddig még semmi baj nem volt vele. A belső tér szerintem szép, lehet itt írni hogy a műanyagok meg minden, de aki ezeket rója fel hibának az mutasson ennyi pénzért egy olyan új autót amiben textil, bőr meg faberakás van mindenhol.
Szerintem jó vétel, ahhoz képest hogy egy teljesen új konstrukció, nincsen sok baja, minden autónál vannak kisebb hibák, de ha olyan nagyon igényes akarok lenni és nagyon sok pénzem lesz akkor majd C30at veszek. Az viszont távolról sem ez a kategória.
Összegezve: Szép, megbízható és az apró hibák ellenére én megint ezt venném. És a kutyáink imdának hátul utazni :)
Imola
- Nyikorgó kuplung