Krucifix-a mindenes
2016.-ban kötöttük össze életünket, és ma (2022.02.20.-án) válunk el. Már használtan vettem, harmadik tulajdonosa lettem. Nagyon megkedveltem, két felnőtt egy gyerek jól tudja használni csomaggal, de négy felnőttnek is elegendő. A csomagtér kicsi, de ez van. Szerintem ennek a felszereltsége bőven elég mindenhova: klíma, szervó, elektromos ablak elöl,emelhető ülés, fűthető tükör, CD-rádió, fordulatszám-mérő, mini kijelző órával, hőmérséklettel, pillanatnyi fogyasztással.
A városban tuti nyerő a kasztni-motor kombó, mindkettő pont olyan kicsi, hogy jó a közlekedés és a fogyasztás. Nekem 2 horvátországi nyaralás alatt 6.5 átlagot hozott, és volt minden, város-országút-autópálya-város-dugó, ami kell. A következő erőssége, hogy olcsó az alkatrész, és mindenhol van. Más írta, hogy a 165-ös papucsok nem igazán jók, ezt meg tudom erősíteni. Én nyárra 185/65 R14-t tettem alá, a téli meg 165 maradt, és nagyon jó.
Soha nem hagyott cserben. Amire nagyon kell figyelni, és nem szabad engedni belőle, a megfelelő minőségű motorolaj-olajszűrő a megfelelő időben. Ha ezt megkapja, a motor kb. 3 kasztnit kiszolgál.
Az eladás oka, hogy kinőttük.
- Katalizátor, lengéscsillapító, fékpofák elöl-hátul, egy garnitúra féktárcsa és fékdob, kipufogó. Semmi extra.
MobilStar Kft.Minimum csillagos 15-t adnék. Pontosak, megbízhatóak, korrektek.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Escort | Következő autója? | Fabia |