Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1,3 GS

Kiváló kocsi

Lassan 3 éve használom az autót napi rendszerességgel. Elég sokhelyre elmentem már vele Európán belül, de még sosem hagyott cserben. Nem tudom miért, de a Toyotát emlegetik mint a megbízhatóság példaképét, de szerintem nyugodtan emlegethetnék a Suzukit is. A teljesítménye jó, lehet vele sportosan is közlekedni, de nagypapásan vezetve nekem 5.5-ös átlagot is sikerült kihoznom belőle. Nem is értem miért írnak páran magas fogyasztásról. Emberek ott jobboldalt lent, az a kis kar... a váltó. Érdemes használni! Annak meg aki csak egy Peugetban érzi magát embernek (lásd egy korábbi ítélet) azt tanácsolom menjen pszichológushoz mert komoly bajok vannak!

Előnyök:
- ha megpörgeted jól megy, sok tipust lehet vele alázni
- nagyon megbízható
- gazdaságos fenntartás
- jó szervízháttér
- masszív kaszni (enyémet törték sajna szóval elsőkézből tudom), sportos külső
- kiváló vezetési élményt nyújt, jó váltó, kormány, úttartás stb.

Hátrányok:
- hátra nehezebben látni ki
- néha meg kell kenni a kuplungot mert nyikorog (kb. 2-3 havonta)

Kb ennyi. Aki ebben a kategóriában gondolkodik az minenkép próbáljon ki egyet, nem fogja megbánni.

- semmi.

Suzuki Hollós

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző autója? Astra Következő autója? Suzuki, Honda, Toyota... valami japán
Verdikt (8.8/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)