Kanyarvadász
Üdv Mindenkinek! Megvettem életem első Sport autóját. És nem bántam meg, hogy a Suzukit választottam. Igaz még csak 500 km-t mentem vele, tehát még bejáratós, de az Ignis után egyszerűen fantasztikus ez a kis méregzsák! Eddig max. 3000-ig forgattam a mocit, de hihetetlen, hogy mennyire dinamikus ebben a tartományban is! 70-nél ötödikben odalépek neki és egyből reagál a gázadásra, nagyon megindul. Futóműve a megszokottól keményebb, de csak megszokás kérdése, nekem az Ignisem ültetve volt tehát én puhábbra nem is számítottam. Baromi jól vezethető, kanyarokban elképesztő tartást ad a sportülés. Ami talán nem tetszik az autóban az az, hogy a lemez vastagság még mindig Suzukis tehát jó vékony:( Igaz egy kicsit viszont az megnyugtat, hogy a váza erősebb mint egy normál Swiftnél. A felszereltség számomra pazar. Minden benne van ami kell: 6 lufi, ESP, 4 tárcsafék, 17-es kerekek, kulcsnélküli indítás, automata klíma, fűthető ülés, tükör ami elektromos stb. stb. Ja a lényeg pedig az 1,6-os 125 pacis moci ami elképesztően jóóóóó. Szóval nem bántam meg, hogy ezt választottam. Az utcán mindenki megbámulja az autót, mert ilyen Swiftet még nem láttak a környéken!:DDDD Vonzza a tekinteteket a 17-es kerék ami ráadásul illik is az autóhoz. Már alig várom, hogy ne legyen bejáratós:DDDDD Csak ajánlani tudom, nagyon jó kis autó.
5500 km:
Most már pörgetem tiltásig is. Naggyon megy!:D Fantasztikus autó, egyre jobban tetszik. Minden porcikája tökéletesen mükszik. Nem zörög nem csörög semmi pedig nagyon rossz utakon járok vele:(
- Eddig minden ok.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |