Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1.3 gs

Jönnek a gondok...

3honapos az auto,de kezd szetesni,log az ajtaja es ferde a csomagtarto. A fedelzeti szgep lcdje alig lathato mar,valami kontakthiba miatt,zorog a futomu es valami hang jon a motor felol. Most meg nem nagy gond,mert garanciaban megjavitjak,mar elore felek,h mi lesz ha lejar a gari. Batyam szervizben van,ezert nem nevezem meg a helyet,de o mondja,hogy elkepeszto mennyi uj swiftet visznek be aprosagokkal. Gondolom surgetik a munkasokat a suzuki gyarban a sok megrendeles miatt es ez a minoseg rovasara ment.En nagyot csalodtam es nap,mint nap csalodok! A regi iteletemet sajnos nem tudom megvaltoztatni,ott meg szerettem a kicsiket,ugy az ember hajlamos volt kenyelmesnek es furgenek titulalni a kis problemaforrast... Azt hittem ez mar tartani fogja az arat,de az emberek orulnek majd ha megszabadulnak tole. Pedig ha mar minden kilazult,leesett es ujra osszerakjak,jo gep lesz ez megint! De nem olyan jo,mint uj koraban hittem. Es mar biztos,hogy nem lesz olyan tartos,mint a regi swift wolt! Es mindezt egy uj focus araert! Felall a szor a hatamon ha belegondolok.

- Szep lassan mindennel lesz majd gond. Ez a magyar suzuki...

Fenntartási költség (5) Évjárat 2005
Előző autója? Swift Következő autója? Focus
Verdikt (2.6/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)