Jól indul a nap vele!!(mindenki megnézi :)) )
Egyb?l beleszerettem, mikor megláttam a szalonban. Ez már egy másik dimenzió. Nem lehet egynapon említeni a bátyusal. Évekig úgy voltam a suzukikkal, hogy na jó kell olcsó autót is forgalmazni, de biztonságilag nem tartottam megfelel?nek. Az új swift egészen más. Mielött megvettem volna, mint minden gondos vev? körbenéz a piacon, hogy a kategóriában milyen ár érték arányok vannak. Az összes márkánál azzal érveltek, hogy a swift az csak swift maradt. A Fordnál mondták: " Nem elég maszív a kasztni, nincs meg a súly" De felvilágosítottam ?ket, hogy ez nem az a swift ami volt. Már beletették az anyagot, ez a sújából is észrevehet?. Összegezve felszereltség és ár viszonylatban ha itt a totálcar oldalon is összevetjük más tipusokkal, veri a mezönyt!!!!
Pár rossz tulajdonság:
- Kulcsnélküli indítás: nagyon jó ötlet, de van egy kivetnivalóm ezzel kapcsolatossan. Nem igazán lopásbiztos. ha a kulcs nálam van és valaki elindítja a kocsit(feltéve hogy megvan a megfelel? közelség) és elhajt, az elektronika nem tílt le, csak pirossan villog a kulcs visszajelz?
- Hátsó ajtót rendesen oda kell tenni, hogy becsukódjon
-nekem furcsa, hogy a villogórellé túl halk
Na de a jókról is:
- Barátságos küls?
- kitün? úttartás
- kényelmes ülések, jó az oldaltartás
- megfelel? hely, el?l-hátul (csak megjegyzem 190cm vagyok, és elférek magam mögött is)
-kitün? biztonsági felszereltség(megnyugtat a sok "lufi")
- nagyon jó fékek
Összegezve:
Az eddig megtett km-ek alatt jól vizsgázott az autó.
Aki szeretne egy jó megjelenés? vidámkülsej? autót, csak ajánlani tudom!
- Hogy mik romlottak el? Ez az a kérdés amire nemtudok válaszoln. Még csecsem? a kicsike.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Tipo | Következő autója? | Swift diesel |