Igénytelen magyar munka
Alap típus, újonnan vettem, az öreget beszámították és adtak kedvezményt is meg egy marék idegességet. Berakattam utólag az el. ablakot, kp. zárat, riasztót a cd-s rádiómat általuk ajánlott hangszórókkal. Extrákra azt mondták gyári lesz a hangszóró egy szóban megállapodott márka, szerintük jó. Az ablakemelő és kp zár "spal" - biztos ők a gyári beszállítók ;o) A hangszóró szarul szólt, miután kiszedtük nem is az a márka amiben megállapodtunk, két-két "facsavarral" felrögzítve, ráadásul 1iknél polaritás felcserélve, a rádió mögötti kábel elszakadva (csak 2-3 szál tartotta), a gyári csatira plusz csatlakozó kábellal rákötve a hangszóró hátha az is zörög még a kocsiban, mindez 30e Ft-ért. Az ajtó lehúzott ablakkal úgy csukódik, mintha ki akarna törni az ablak. Futómű kemény - Bp-i utakon nem adok neki hosszú életet, de ez majd a jövő. Egyik lámpa vezetékei "poénból" el voltak vágva, én is örültem neki. 1000 km -es szervíznél A5 -ös papírt írtam tele, hogy miket kéne megnézni, elbasztam egy napomat a szervízre és délután ugyanúgy kaptam vissza. A másik szervízbe üvegcserére vittem, tudom nem takarítók, de 3 cm2-es üvegdarab azért elég feltűnő 28ezerért és akkor nem is beszélek az ajtóban hagyott maréknyi szilánkról, az összebaszott - egyébként rendkívül érzékeny és gagyi - műanyag ajtókárpitról és az igényes szerelőről aki olajos ruhában beült az üléshuzatra.
Akinek nincs türelme szüttyögni vagy van kicsit több pénze, hogy vegyen egy igényesebb jobb autót, netán korrektebb szervízre vágyik az ne vegyen ilyen fost. (már másnap bántam, hogy megvettem, de ez jött ki a büdzséből)
- Kényelmetlen ülés, zörgő kárpit - már 1000 km után, fékezéskor rázza az elejét - (ez majd gariba orvosolva lesz, ha sikerül elfelejtenem az eddigi rémes tapasztalatokat), igénytelen szervíz!!!
Szentenderi út, Dózsa Gy. út
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2007 |