Igazi kis méregzsák, tuti gokart feeling!!!
Igazi élményautó!! Feszes futómű, gazdag felszereltség és nagyon dinamikus benne ez az 1.6-os motor!!! 2-es, 3-as, 4-es nagyon jó benne. Ami igazából az 1.3-as swift után szokatlan volt, hogy 5-ben is jól húz, viszonylag alacsony fordulaton is. (Kár hogy nem kapott egy 6 sebességes váltót...) Nagyon jók benne az ülések! (recaro) Hátul nincs túl nagy hely, de kit érdekel? Én elöl kényelmesen elférek!!! Kipróbáltam mi a vége... Hosszútávon egy BMW 320d elég nagy cumit kapott... megvolt a 200 klímával!!! A fogyasztás pedig folyamatosan megy le! Volt már 6.9-is, de úgy átlagban 7.2l. Szerintem ez nem olyan sok, ha számba vesszük milyen élményt ad... Kiváncsi vagyok mennyivel fog kevesebbet enni az első olajcsere után! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
- Eddig semmi. Enyhe zörej jött a műszerfalból... Elvittem a suzuki pest-hez, ahol vettem az autót, de igazából nem nagyon foglalkoztak a dologgal! Műanyag. Ez volt a válasz!! Ez rendben is van, de 4 milláért ne csörögjön!!! Elvittem a suzuki plusz-hoz, ahol előző swiftemet vettem, ott egyből tudták orvosolni a problémát.Érdekes nem? Amúgy minden tökéletesen működik rajta.
suzuki pest
suzuki plusz
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | swift 1.3 2005 | Következő autója? | Ha lesz csakis japán, vagy német!!! |
Verdikt | (8.2/10) |