Hibákról - erényekről tárgyilagosan (megpróbálom:)
Volt már egy Swiftem, nem vártam sokat. Egyszerűen azért vettem ezt az autót, mert ennyi pénzem volt, és 2.5 milláért ez volt az ami nekem legjobban megfelelt. A feleségem nagyon megszerette a külsejéért, nekem elmegy. Nagyon fontos szempont volt, hogy kényelmesen be lehessen rakni a piciket a gyerekülésbe. Amit azért ebben a kategóriában nem mindig egyszerű.
Meglepett a belső tágassága, jó vezethetősége, minden kézre esik. Ettől a kategóriától rosszabbat vártam.
A kuplung mint típushiba nekem is előjött, kicserélték, azóta meg se mukkan, szerintem akinek nem tudják megcsinálni, keressen másik szervizt.
Nem kedvelem benne azt, hogy kukucskálni kell a piros lámpát.
Azonban minden nyűgért kárpótolt, amikor először meghajtottam hegyi utakon. :)
Motorja pörgetős, igazán 4000 felett jön meg az ereje, de akkor nagyon. Igaz, 5000 felett rendesen szürcsölni kezdi a benzint, de valamit valamiért.
A futómű nagyon stabil, ezt ki is használtam a hegyekben.
Meglepett a rövid fékút. Egy kóbor kutya miatt beleálltam lejtőn lefelé a fékbe,vizes úton és majd kimentem a szélvédőn. Az előző autómon is volt ABS (SEAT) de ez nagyságrendekkel jobb.
170-nél is kellemesen csendes!! Ezt csak sokkal drágább autókban lehet tapasztalni. (Nem árt a jó gumi :)
Kipróbálnám 1.8-as motorral :))
Összességében nagyon megkedveltem, városban a kisautók fürgeségével lehet vele cikázni, parkolni, országúton nagyobb kategóriák teljesítményével lehet közlekedni.
- Kuplung, ingyen kicserélték, azóta jó
Suzuki Diósgy?r Miskolc
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2005 |