Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1,3

GLX AC/CD Mystic

Három hete vásároltam 22000 km-rel, azóta 1500 km-t mentem vele. Eddig semmi gond nincs az autóval, leszámítva azt a kis incidenst, amikor a márkaszervízben rejtélyes módon berepedt a szélvédője, amit azután persze ingyen kicseréltek! A motor 1,3-ashoz képest elég erős, pláne ehhez a karosszériához. A váltó, mint a legtöbb japán autóban kiváló, bár a rükvercet nem mindíg veszi be. De ez az összes suzukira jellemző, ahogyan a néha-néha nyikorgó fékek is. A karosszériaelemek illesztései nem a legtökéletesebbek, de egyáltalán nem szembetűnőek, de egy ilyen árú autónál ez nem akkora hiba szerintem. A beltér mindamellett, hogy nagyon jól néz ki elég csendes, 160 km/h-nál sem zavaró a menetzaj. Az autó üvegei szerintem kissé vékonyak és nagy kár, hogy a klíma mellé nem jár a hőszigetelő üveg. Aki új swift-et akar venni, én azt javaslom semmiképpen ne újat vegyen, mert rövid időn bellül nagyon sokat veszít az árából. Én 2és fél millióért GLX AC/CD Mistyc felszereltségű autót vettem, ami újonnan 3 millió 200ezerforintba került volna. Tehát átlagosan havonta 100 ezret veszített az árából. Összességében egy jó autó, én egyáltalán nem bántam meg!

- Mindössze a szélvédő repedt be rejtélyes módon amíg a márkaszervíznél volt, amit aztán teljesen ingyen ki is cserélek. Ez persze nem az autó hibája!

Suziki Barta - miután kicserélték a szélvédőt, elfelejtették kitakarítan, ami szerintem nem extra szolgáltatás

Fenntartási költség (9) Évjárat 2007
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 22000
Előző autója? wagon R+ Következő autója? nem tervezem eladni
Verdikt (7.1/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)