Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1.3GLX

Főfék munkahenger "porbléma"

Skodás voltam itt kezdem.Eszembe se jutott volna a Suzuki,de a kor előre haladtával és az aktuális autóm hanyatlásával ideje volt váltani. Suzuki lett belőle 1.0 pont 1 nulla.-Bár ez az 1000res tudta amit a 120as sőt-
Na itt kezdődik a történet megszerettem az elnyűhetetlenek méltán nevezett Szuzit.Lecseréltük a hibátlan 1000est,-ezüst paripára- minőségi változás...blabla.
Csak a kötelező szervizek,"okos" vezetéssel remek fogyasztás de ha kel megy is.Hazai utakra pontosan elég, a többi csak flancolás.
A meglepetés 85e nél ért amikor is főfék munkahenger csere lesz a Suzin ami érzékeny ponton talál,de odafigyelést érdemel az alkatrész beszerzés-mivel raktáron nem tartanak ilyet -nyilván óriási a kereslet iránta- az Indiai munkahengert 4 hónapra(30000 Ft)a Bosch(50000 Ft)több mint 1 hét mire meghozzák.Szóval nem várt fejlemény ez a hiba de ennek ellenére nem tudok rá haragudni.Ami elromolhat el is romlik.
További észrevétel még a téli nyekergés a fekvőrendőröknél,meglazult ablakemelő rögzítő csavarok a bal első ablaknál.
A kötelező vissza hívással együtt ez 2 hiba és 3 apróság de egyik sem olyan amivel ne lehetne együtt élni.
Sok bosszúságtól megkímélnék magukat azok akik el tudnák dönteni milyen autóra van szükségük valójában - a fentebb olvasottak alapján -.
Szóval 5 éves nem keveset használt autó,én örülök hogy a Suzit választottam és bízom benne hogy még sok borsot törünk a pökhendi NAGY autósok orra alá....:))))

- A csomagtér világítást kapcsoló beégett-bagatel szerintem-, - B.e ajtó ablak emelő csavarjai lelazultak/téli megerőltetés szerintem/ - Téli nyekergés az első futóműnél-ahogy jobb idő lesz abba hagyja.:))- - Főfék munkahenger.-85.000 km -

1000 -nél a Gusztávhoz,és köv.kötelező is ott volt.Teljesen normálisak voltak...-már amennyire a márkaszervizekben ez szokás.-

Némi kedvezménnyel -és az aktuális barátnőm hatására-Mátészalkán szervizeltettem,teljesen korrekt udvarias kiszolgálással.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Előző autója? Skodri Következő autója? Nem most lesz vszeg Suzi ......
Verdikt (8.1/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)