Féktelen...
Negatívumok:
- Kényelmetlen, de nagyon. (öröm belőle kiszállni, gerincsérv garantált)
- Egybites fék és kuplung. (a fék esetében: vagy nem fog vagy kiesel a szélvédőn)
- Béna elektromos szervó. (az Alfa kormányzása után, mint valami pc-hez csatlakoztatható játékkormány)
- Zörög, kong, konzervdoboz érzés.
- Nem engednek be sávváltáskor, érezni benne, hogy mindenki utál, ami engem nem érdekelne, csak sajnos a magyar autóvezetők között ez néha életveszélyes.
Pozitívumok:
- Nem szervízigényes (a féken kívül, 50000km-ig) muhaha.
- 100 km/h alatt meglepően dinamikus (ez is fel tudja ám bosszantani a többi autóst)
- Városban kifejezetten jól használható értsd: könnyű parkolni, jól megy 100 alatt.
Megbocsáthatatlan:
A fékhiba. Egyszer nem akart megállni. Szerencse, hogy semmi nem volt útban. 9 éves autó 50000 km.
Elfogadhatatlan!!!!! Még nem volt cserélve se fékbetét, se tárcsa, de ABS modulátor (így hívta a szervíz) viszont igen.
Visszagondolva, korábban is éreztem indokolatlannak az abs beavatkozását emiatt a fékhatás hiányát.
A Duna Autó Zrt. javította. Ez a szervíz is 1-es, attól függetlenül, hogy megjavították az autót, nem ajánlom senkinek. Most a fék is adagolhatónak tűnik.
Ha nem lett volna a fékhiba, illetve nem volna ennyire kényelmetlen, akkor még talán szerethető autó is lenne.
- akkumulátor 20000 huf, ablakmosó szivattyú-motor 20000huf, ablakmosó vezeték 5000huf, fék, abs modulátor (így nevezték a szervízben) 120000 huf - Az árak a munkadíjjal és az alkatrész árával együtt értendők.
Szabó Suzuki KazincbarcikaKépesek voltak garanciaidőn belül, pénzért cserélni az ablakmosó szivattyú motorját.Vásárlás utáni nap visszavittem, hogy nem fog a fék. Az akkor 9 éves Alfa 156-ból átülve, halálfélelmem volt a Suzukiban. Szerintük ebben a típusban ilyen a fék.
Suzuki Váradi Miskolc
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 2007 |