Fekete párduc 4 keréken
Hol is kezdjem?...Régota vivodtam hogy le kéne cserélni az öreg automat,jöttem mentem nézegettem sok használt autot de mindeggyikben volt valami bibi ugyhogy ugy döntöttem kicsit mélyebben a zsebembe nyulok és veszek egy ujjat!De milyet??Fontos szempont volt:ne legyen nagy böszme ne egyen sokat igénytelen legyen de ha oda lépek neki akkor szaladjon és ne legyen méreg drága!Ekkor jött az ötlet:uj SWIFT csinos is kicsi is igénytelen is hát belevágtam!Mikor a szalonban átvettem fülig ért a szám tényleg szép autó kivül belül!A motort beinditottam és....semmi,semmi hangja nem volt
csak a fordulatszám mérö fölugrása jelezte hogy azért mégis ketyeg benne valami belül kényelmes volt és ahoz képest hogy kicsi autó meglepöen sok benne a hely jó persze nem akkora mint egy kisbusz de hát nem is az a kategoria.A muszerfal igen komolyra sikerült ehez hasonló szin és forma világ csak a jóval komolyabb árfekvésben lévö autokban láthatunk
az ülések kényelmesek a váltó a kormány mind mind nagyon profi nekem legalább is nagyon tetszik!Szerintem kategorián belül az eggyik legjobb autó.Ha egy kicsit az ember odalép neki akkor megy mint a golyó ahhoz képest hogy 1.3-as.Egyetlen egy tervezési hibát tudok fölroni:ha a rendörlámpához tul közel állók a "plafon"-tol nem látom, ezt tehették vona egy 5centivel hátrébb mer igy mindig le kell hajolni,hogy lássam vagy hátrébb kell megállni enyi.!A csomagtere nem nagy de azért egy sporttáska böven elfér benne.Szerintem ez az autó tökéletesen képes betölteni azt a funkciót amire a tervezöi szánták kicsi városi rohangálos autó ami belül kényelmes kivil lendületes egyszoval: SZABADSÁG SZERETEM!Legalábbis én naprol napra egyre jobban odáig vagyok érte!
- Semmi!
Még sehova de a Suzuki Varróhoz fogom vinni mert aki 36!!!-óra alatt ad át autót az szerintem a szervizben is profi lehet!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | KADETT 1,6D | Következő autója? | ???? de az is Suzuki lessz! |