Ezért az árért tökéletes!!!Miért várnak tőle többet???
Ahogyan nézegettem a listaárakat rájöttem,hogy csak a gc ac-t érdemes megvenni!! az extrákért túl sokat kérnek,nem csak a suzukinál,hanem minden más autónál is!Azt nagyon sokan elfelejtik,hogy egy fapados autót 100000-150000ft-ból fullosra lehet varázsolni!(amiért a szalonok elkérnek 400000-600000ft-ot) és nem kell hozzá nagy kapcsolati rendszer!!! Csak nézni kell a használt alkatrészeket!Mindenki írja,hogy ezért az árért többet várt! Emberek!! Mit akartok 2M-ft ért???? Ha nem jó gyűjtsetek még 1-2 M ft -ot és vegyetek Drágább autót!(Ez most nem lehordás akar lenni!) Ennek az autónak 2490000 ft volt a listaára én elhoztam 1990000ft-ért központi zárral,riasztóval,0ft üzembehelyezéssel! Sokan írták,hogy pár száz km után sok baj volt vele. Kérdésem az lenne,hogy melyik autótípusnál nincs ilyen? Elég nagy az ismeretségi köröm az autószerelők terén és mindenkinél előfordul ílyen! Pl.: a főnökömnek Audi A8-as van és többet van vele szervízbe mint amennyit használja!(új autó! Listaár:32M-ft)!!Akkor miről beszélünk????!!! Szerintem itt a tipikus Magyar mentaliással van baj! FÚJJJJJJ SUZUKI,Suzuki a ti autótók!!!!!!!!!! Ez a tipikus magyar butaság! Mutassatok még egy igyen országot ahol ez megy! Miért kell azokat bántani akinek ilyen autója van! Minden ember mást szeret és ezt el kell fogadni! Az elöző széria tényleg rossz konstrukció volt,de azt ne felejtsük el,hogy az minimum 15 éves volt!!!!!!! Ja és semmi más autóval nem volt olyan kevés probléma mint egy régi suzukival.!(ezt onnan is tudom,hogy dolgoztam autószerelőként pár évig!Amire tervezték arra tökéletes volt.És azt ne felejtsük el,hogy nem mindenki engedhet meg magának drágább autót! A régi suzuki swift is elvitt bárhova!!! Ennyit a régi Swiftről!!Az Új swiftről: Ugyanarra tervezték mint a régit:olcsó népautónak! Ezt mindenkinek el kell fogadnia! és nem kell zavarnia,ha sok jön vele szembe az utcán! Kérdés:Ilyen sok ember megvenné ha rossz lenne??? Szerintem nem,mert sok ember ért az autókhoz!
Belső tér: A design jó,de valóban olcsó müanyagok:ezt el kell fogadni,az ár arányában!(melyik autó tetszik mindenkinek!!???)
Külső: Valakinek tetszik,valakinek nem!Erről nem érdemes vitatkozni!
Motor: 1.3 93le: mindenki mondja,hogy nem 93 lóerő és,hogy gyenge a motor! sok ember nem tudja,hogy nem a Le számit,hanem a nyomaték!! Erről ennyit! A charadom is 90 le volt ,amit a hugom még mindig használ,egyszer gyorsultunk egyet és simán ott hagyott a kis öreg charade,ezt el kell fogadni,hogy a Suzuki Swift nem gyorsulásra van!!!!!!!
Váltó: Kicsit kattog,de nem annyira mint a peugeot 206,az borzalmas volt!!!!!
Összességébe: ne várjunk semmi extrát 2M ft-ért! Városi autózásra tökéletes!!! Akinek nem tetszik az vegyen mást!!! + Mindenki írja,hogy nagy veszteség árán tudta eladni: NEM 1 ÉVRE KELL ÚJ AUTÓT VENNI! MINDEGYIK ÚJ AUTÓ VESZÍT ENNYIT AZ ÚJ ÁRÁBÓL!!! CSAK EZT MINDENKI ELFELEJTI AMIKOR ITT CSODÁKAT VÁR ENNYI PÉNZÉRT ÉS VESZ EGY ÚJ SWIFTET!
Bárkinek kérdése kérése van szívesen segítek és szívesen beszélgetek suzuki utálókkal is(csak a kiváncsiság miatt is!)
e-mail címem:mitya1015@citromail.hu
2009-07-24
Eltelt másfél év és semmi változás!
Sajnos egyszer összetörtek de tökéletesen megcsinálták és azóta is jól működik!
Nekem semmi baja nincs:nem zörög,csattog (se belül,se kívül!!!!!!)
A szervízben rendesek,ha viszel alkatrészt a kötelezőt megúszod 8000-ből és nem veszíti el a garanciát.
Sajnos nagyon kell rá vigyázni,mert sokat lopnak el belőle.
Ennyi!!!
Ha bárkinek kérdése van írjon szívesen válaszolok!
Suzuki utálók is!!!!!!!! :) (mitya1015@citromail.hu)
- Az első autómnál több probléma merült fel ami totálkárra tört és a törésteszt az tökéletesre sikerült! karcolások nélkül szálltam ki az autóból,pedig az ripityára tört!
- 1. autó: kesztyütartó lógott:kb.:10 másodperc meló és jó volt,
- 100 km után zörgött a fűtés:a rendszerbe bekerült egy falevél
- Gc-be nincs szűrő ez 3000 ft-ba került!
- zörgött a műszerfal!!/szerintem az az autó nagyon rosszul volt összerakva! A második Suzukimon eddig semmi hiba! Minden tökéletes!
Suzuki világ. Budaörs
Kedvesek és mindenbe segitökészek!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2007 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | Daihatsu charade, Peugeot 206 | Következő autója? | Még sok idő van addig!!!!!!! |
Verdikt | (8.4/10) |