Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1.3 16V GLX CD NEKEM SZUPER!

Egyszerűen imádom!

Na szóval!Írkálnak itt olyanokat,hogy a fogyasztás 8 liter:S,érdekesen én 2 és fél hete hoztam el az autót és szinte csak városban használom ez pontosabban 98% csak város 6.8-ra állt be az átlagfogyasztás!Úgyhogy nekem mesélhetnek hülyeségeket meg ilyesmi nem tud meghatni!Azért írtam már ide be,mert kezd elegem lenni azokból akik fikázzák és lenézik a Swift II-est!!Jah és ha már itt tartunk,hogy csörög zörög meg fütyűl az AC pumpa 300 kilóméter után,hát nálam eddig semmi!De különben is nem kell széthajtani a kocsit és nem lesz semmi baja,ennyi!:)Akik szeretik a Swift II-est azok tudják miről beszélek,jah és azt hangsúllyoznom se kell,hogy NAGYON MEGY!!! (Akinek nem kell ne vegye meg,de még csak ne is foglalkozzon vele!)ennyi!

- Semmi,minden oké!!!

Még nem voltam vele szervízben,majd 1000 kilóméternél:)

Fenntartási költség (8) Évjárat 2007
Előző autója? Fabia 1.2 MPI Következő autója? Foggalmam nincs,egyenlőre marad a kis ducikám:)
Verdikt (8.4/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)