Bumpika_2
Van már egy ilyen cím, de már régen elfelejtettem a belépési dolgokat így most kapott egy kettest! :)
Több mint tíz év! Gondtalan évek! Racionális döntés volt nem szerelem, nem bántam meg. Abba a korba lépett, hogy még adnak érte valamit és ki is nőttük úgyhogy pár hét és megválunk egymástól.
Az autó rendkívül megbízható soha egyszer sem ragadt az út szélén. Külföldön, belföldön, hegyen-völgyön tette a dolgát. Ha megkérdezték, hogy milyen autó mindig azt válaszoltam, hogy unalmas :) és iszákos. Jó kis pörgős motor sok autópályázás és ha már ott akkor haladjunk is! Jól is érzi magát a kis méregzsák ilyenkor fel is önt a garatra! :) A fenntartási költség a magas fogyasztás miatt kapott nyolcast. Autópályán 100-110 körül illetve öregurasan más utakon jóval kedvezőbb a fogyasztás.
Pár apróságon kívül a hosszú idő alatt semmi nem romlott el rajta! A fenntartási költség kimerült a kötelező cserékben (olajak, szűrők, fékbetétek, ékszíjak stb.).
A sok sok ítélkező mindent leírt már a külsejéről a belsejéről sokat nem tudnék hozzátenni.
Konklúzió: viszonylag olcsón üzemben tartható kicsit szürke használati tárgy különösebb meglepetések nélkül, de ha úgy szottyan kedvünk a feszes futómű és a virgonc motor mosolyt is tud csalni az arcunkra! :)
Ha valakinek nincsenek milliói és nem kell teherautó vagy busz keresgessen a Swiftek között nem fogja megbánni.
- - kuplung munkahenger - - bal hátsó ajtó határoló - - stabilizátor szilent
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |