Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1.3 Glx

Aztmondom Perfekt

Az autó érdekl?dést keltett bennem egy ismer?snek volt, kipróbáltam neki bevált ,nekem megtetszett a dinamízmusa, vezethet?sége,fogyasztása amit hallottam és valóban igaz ( város: 6-7 országút: 4,6-5.5) Az autó összevanrakva jól ,nincs jobban összerakva egy német autó sem, kritika talán az orrmagasságot illeti, könnyen felakad, nagyon rossz útra nem ajánlom. Nem kímélem az autót,hajtom, kint áll és semmi probléma vele. Ezt két tulajdonos is alátámasztja, ne vegyétek sokan, mert nem szeretném ha nagyon nagy népautó lenne, bár ,aki ilyet vesz nem fog benne csalódni biztosan

- Bels? világítás ég?je kiéget egyszer.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Megbízhatóság (10) Vezetett km 19400
Előző autója? Opel Corsa 1.2 (2002) Következő autója? Swift Gti
Verdikt (8.5/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)