Azannya! Erre büszkék lehetünk!!!
Ez az autó már csak a márkájában hasonlít az el?z? Swiftre! Még az Ignis is sokkal gyengébb min?ség? mint ez! Az Új Swift már egy jól összerakott, min?ségi, biztonságos, takarékos, és legf?képpen MODERN autó!!! Beszélni lehet róla, de nem érdemes túl sokat. Ki kell próbálni és akkor mindenkit meggy?z hogy amit leírtam róla az tényleg igaz.
Tele van minden földi jóval: Klíma, ABS, EBD, 2 légzsák, el. ablak, el. állítható és f?thet? küls? tükrök, szervó, ülésmagasság-kormányállítás, metálfény, színrefújt tükrök és lökhárítók, fogyasztásmér?. Ja meg még pozitívum, hogy nagyon nagyon szép a m?szerfalvilágítása!!!!
Egyszer?en nem bírok kiszállni bel?le! No nem azért mert fáj az üléseit?l a derekam, vagy mert túl alacsonyan ülök és nehezemre esik kiszállni, hanem azért mert annyira jó vezetni, hogy egész nap furikáznék vele! Észrevettem, hogy mindig figyelem a lehet?séget, ürügyet keresek hogy beleülhessek, és kocsikázhassak vele. 190 cm és 94 kiló vagyok, de nagyon kényelmes az autó, hisz tág határok között állítható benne minden. Így nem nehéz beállítani az ideális vezetési pozíciót. És amikor én elhelyezkedtem, még mögém is vígan beférnek!!! OK, a csomagtartó nem túl nagy, de amíg nincs két kamasz gyerekem, addig nem tud érdekelni. Nekem az a fontos, hogy a beltere tágas, ami csomagot pedig be kell pakolnom azt elnyeli így is.
Egyébként a csajok imádják. Ha megállok megkérdezni vmit, pl. hogy merre van XY utca, akkor nem is a kérdésemre kezdenek válaszolni hanem elkezdik mondani, hogy : "Jaj de aranyos autó! Ez az új Suzuki? Nagyon szupi! Szereted? Jól megy?" + még mittudoménmit!
Szóval mindenkit levesz a lábáról. Engem már az els? próbaút során. És számomra ez a lényeg! Mert ez már egy jól megépített, divatos, AUTÓ! (Nagy bet?vel! :)
- Ennyiben továbbvitte a Suzuki jelleget. MEGBÍZHATÓ, mint egy svájci óra!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Swift 1.0 Gl | Következő autója? | Megtartom! :) |