Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 13GLX

Az imádnivaló megbizhatóság!

Ott kezdeném,hogy anno 2005ben újonnan vettük.a 7év alatt szegény mindenen átment nálunk,de rosszat egyszerűen nem tudok írni!Nincs rajta egy ép gyári elem..mindenhol össze volt törve.volt,hogy a mi,de volt hogy más hibájából!de ennek ellenére sosem hagyott cserbe minket(mondjuk a szervizelést sosem hanyagoltuk el)voltunk vele bulgáriába,olaszországba,horvátországba és még sok más helyen.most 160000km van benne,de még mindig tökéletes nyugalommal indulok vele el bárhová..hisz tudom,hogy nem hagy cserben sosem!Nem is értem azokat akik ezt a kocsit szidják..a másik autónk egy renault..amit ezen spóroltunk azt arra költöttük mert az tényleg egy fos!
de már eljött a csere ideje..jelenleg is megy az alkudozás egy új swiftre!

- Kb 1hónapos korában nyekergett a műszerfal (garanciába cserélték) - garanciális visszahívások:kuplung,kézifék,meg még valami..és ennyi! - - Most így 160000km nél eljött a kuplung csere ideje,meg a két hátsó teleszkópé!

Kb 60000km ig szakszervizbe hordtam.Nem volt gond sosem velük!Utána már csak a sarki bácsihoz hordtam olaj cserére..

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző autója? swift Következő autója? swift /sx4
Verdikt (8.9/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)