Az igazi Das Auto
Elsö sajat auto, meg mindig megvan, de kellett egy nagyobb es ezt most a felesegem hasznalja.
Negativumot nem sokat tudok irni rola, talan csak annyit, hogy a csomagter szanalmasan kicsi, es nem tudom, hogy a többi csalad hogy fer el benne, de mi ha mentünk valahova egy gyerkoccel, akkor bizony az anyosülest is mindig meg kellett pakolni, hogy elferjünk.
A teljesitmeny teljesen elegendö egy ilyen kategoriaju autohoz,bar a 92 loerö nem erzödik rajta.
Bar a fapados felszereltseget vettük, azert egy-ket dolog nagyon idegesitöen hianyzik, pl kapaszkodok.
Soha semmi gond nem volt vele, pedig sokfele terhelesnek tettem ki, mentem vele csurig pakolva 1800 km-t egyben, hasznaltam 120 km-s napi bejarasokra is, de a kötelezö szervizeken kivül nem jartam vele szerelönel.
A minöseg valoszinüleg összehasonlitas kerdese, elözöleg a csaladi Trabantot, Daciat, Renault 5 -öst es Ignist vezettem azokhoz kepest luxuskörülmenyek uralkodnak benne,szerintem ezert a penzert jobb vetel nem letezik.
- Egyelöre semmi.
- Parszor befagyott a jobb hatso zar. (Mondjuk szabad eg alatt, onosesö utan, -5 alatt)
Suzuki Molnar Csorna
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |