Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1,3 GC AC

Az igazi Das Auto

Elsö sajat auto, meg mindig megvan, de kellett egy nagyobb es ezt most a felesegem hasznalja.
Negativumot nem sokat tudok irni rola, talan csak annyit, hogy a csomagter szanalmasan kicsi, es nem tudom, hogy a többi csalad hogy fer el benne, de mi ha mentünk valahova egy gyerkoccel, akkor bizony az anyosülest is mindig meg kellett pakolni, hogy elferjünk.
A teljesitmeny teljesen elegendö egy ilyen kategoriaju autohoz,bar a 92 loerö nem erzödik rajta.
Bar a fapados felszereltseget vettük, azert egy-ket dolog nagyon idegesitöen hianyzik, pl kapaszkodok.
Soha semmi gond nem volt vele, pedig sokfele terhelesnek tettem ki, mentem vele csurig pakolva 1800 km-t egyben, hasznaltam 120 km-s napi bejarasokra is, de a kötelezö szervizeken kivül nem jartam vele szerelönel.
A minöseg valoszinüleg összehasonlitas kerdese, elözöleg a csaladi Trabantot, Daciat, Renault 5 -öst es Ignist vezettem azokhoz kepest luxuskörülmenyek uralkodnak benne,szerintem ezert a penzert jobb vetel nem letezik.

- Egyelöre semmi.
- Parszor befagyott a jobb hatso zar. (Mondjuk szabad eg alatt, onosesö utan, -5 alatt)

Suzuki Molnar Csorna

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző autója? 5 Campus Következő autója? Kia Ceed SW 1.6 CRDI
Verdikt (7.5/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)