Az én kis ENOLÁM a fekete bombázó
A trabikáim után sok autót megnéztem.Első sorban az ára érdekelt majd amikor elmentm és megnéztem közelebbről próba nélkül azt mondtam az értékesítőnek,hogy ezt elviszem!Egyből kirakták a táblát,hogy neki már van gazdája.Az autó nagyon-nagyon jó megy mint akit seggbelőttek néhány apró hibája van mint a zörgő műanyagok és a menetszél zaj.A fogyasztása ritka jó!!!!!Elvittem szervízbe mert ingadozott az alapójárat és keveset fogyasztott.Azt mondták,hogy nincs az én kicsikémnek semmi baja csak nagyon vigyázok rá és kicsit berozsdált.Hajtsam meg.-Volt a szervizes tanácsa-30,000 Km után megtörtént a beavatás a német autópályán.1530 Km átlag 160 km/h val.Azóta 5,5 L/100 Km az átlagfogyasztása.Egyszóval príma.A zörgős műanyagoktól és a kis helykínálattól eltekintve zseniális kis szerkentyű.Aki lealacsonyítja a Suzikat annak nem volt még soha autója(Trabant)Mert hát az csörög is meg zörög is lassú és büdös de ettől autó és ezek után a Suzi a 21.sz.Népautója Magyarországon.A SKODA kisautója szarrera.
Annyira tetszik,hogy már kettő van belőle.Mindkettővel megjártuk németországot is és ausztriát is és csak megy csak megy.Nagyon jók.
- Egyenlőre nem romlott el semmi csak a futómű volt gyári hibás.
Kaposvár Hirt Autó szalon
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2007 |