Az asszony szereti, nekem ez is elég
Már három éves elmúlt a kicsike, még mindig jól néz ki és az asszony még mindig szereti. De azért már mondogatja, hogy jobb volna egy nagyobb. Én leginkább azért szeretem, mert megbízható, nem volt még vele semmi gond. Na nem mintha agyon lenne használva, de akkor is jó érzés, hogy apróságok miatt sem kellett szervízbe vinni, csak kötelezőre (alkalmanként 35-40 e Ft volt az első kettő).
Pozitív:
- Jól megy az 1.3-as motorral is
- Minden működik rajta hiba nélkül, nem zörög-csörög, soha semmi gond nem volt vele
- Jól néz ki
- Hátul is el lehet férni elfogadhatóan, csak a raktér kicsi, de az látszik rajta kívülről is
Negatív:
- 185 cm felett napi szinten egy-két órát utazni vele komoly hátfájdalmakat okoz, valamint hátratolni sem lehet eléggé az ülést. Hozzáteszem rövid távokra, városi autónak használva nem merül fel ilyen porbléma, de dolgozni bejárni messzebbről nem ajánlom nagyobb méretű embereknek.
- Gyengébb minőségű kárpitok
- Idegesítő hangú hátsó törlőlapát
Összességében remek kisautó, bátran ajánlanám minden ismerősömnek, de csak második autónak.
- Semmi.
Suzuki Centrál IX. k.
Eddig nem okoztak kellemetlen meglepetést, remélem így marad a jövőben is.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Min. 1 kategóriával nagyobb, leginkább S-Max |
Verdikt | (7.4/10) |