Autók » Suzuki » Swift (2005-2010)

Swift 1,3 GLX CD AC MP3 NAVI+

A kis száguldó EZÜSTNYÍL!!!!

csak annyit mondhatok , hogy eszméletlen kisautó. Nekem ez a második ´új´ Swift -em. Mondjuk ez csak 2007 decemberében került hozzám, de semmi baja nem volt még. Most kerültek fel a gyári alufelnik és a 185-ös gumik, szóhoz sem jutok. Nagyon tetszik. Mondjuk ha nem tetszene akkor nem vettem volna másodjára is ilyet!
Az előző vel sem volt semmi baj. Két év alatt 40000 km-t hajtottam és tényleg semmi baja nem volt. A gyári fejegység novemberben feladta a szolgálaot de kissebb javítások után újra a régi volt. A csere csak a kedvező ajánlat és a jobb felszereltség miatt történt meg. (nem volt klíma...stb).

Talán ez a nagyobb kerekekkel (15"os ) kicsit többet eszik. A felfüggesztése is más a gyárilag aluval szerelt autónak mint a simának - Én ezt vettem észre-
Autópályán 195 ig tudtam "mertem" hajtani, de majd nyáron németeknél :)

Talán annyi negatívumot tudnék hozzáfűzni, hogy a levehető vonóhoroggal mindenhol felakadok. Ez nem az autó hibája.
Lényeg a lényeg. Nagyon megszerettük.

a további tapasztalatokat majd közlöm

- eddig még semmi

Suzuki Ház
Budapest Egressy út

Fenntartási költség (9) Évjárat 2007
Előző autója? Swift II 2005 Következő autója? ?
Verdikt (8.1/10)

Suzuki Swift 2005 (2005 - 2007)