2 személynek tökéletes
Az autó remek választás volt (Főleg az első generációs Swift után).
Megbízható gép, még soha nem jutott eszembe, hogy lerobbanok-e esetleg valahol.
Szándékosan választottam az erősebbik (102LE-s) motorral, és nem is panaszkodom a teljesítményére, remekül tudok vele haladni és előzgetni.
A fogyasztás nagyrészben a vezetési stílustól függ. A legalja autópályán 90-nel (beragadva a sorba) k.b. 6.5-volt. Városban óvatos vezetéssel klíma nélkül szerintem 8 körül el lehet(ne) járni. Intenzívebb vezetéssel és klímával sajnos 9 körül fogyaszt a drága.
Amit a mai napig nem bántam meg, az a GS felszereltség:
- Automata klíma
- Kormányról vezérelhető MP3-as CD játszó
- Ülésfűtés
- Elektromos tükrök, első ablakok.
- Kulcs nélküli indítás.
- Könnyűfém kerekek.
- 2-1 arányban dönthető hátsó üléstámla
- 7 légzsák (szerencsére nem volt kipróbálva eddig)
- 5 ajtó
A csomagtartó tulajdonképpen jelképes. Ami van az nagyjából semmire sem elég. Nagyobb dolgokat a hátsó ülések támláját előre hajtva vagy még az üléslapot is felhajtva tudok szállítani. (Az egyéni rekordom egy kerékpár, illetve egy franciaágy keret - mondjuk ahhoz kellett az anyósülés is.)
Negatívumként tudnám még említeni, hogy a hátsó rugózás annyira kemény, hogy az ott utazókból az úthibák kirázzák a lelket is.
Mindent összevetve, nagyom szeretm az autót, főleg hogy jutányos áron vettem 2 évesen újszerű állapotban.
- A fogyó alkatrészeken kívül a sebességmérő szenzor adta meg magát. - A hazai utak lassan kikezdik a hátsó lengéscsillapítókat, és az első silenteket.
Duna Autó
Suzuki Ház