Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,3 GC

Zörg? kis nagynéném kedvene

Nagyon szeretem ezt az autót mert igénytelen kis kocsi.
Jól is ment kényelnyelmes is volt hátul kurva nagy volt a lábtér. még az 1,6-os boránkba se volt annyi hely mint abba a kis kocsiba.
Csak annyi dolog volt vele hogy nagyon zörgött, nyiszogott.
Már nem azért de jobban összeszerelhették volna még ha olcsóbb ismint atöbbi autó.
És amitöl halál félelmem volt az a biztonság, amikor egyszer mentünk meszire akor a nagynéném a kocsijával akart menni és én meg mondtam hogy menjünk a borával mert féltem a szuzukiba.Nagyo sokan meghalnak benne, pedig az alkalmazottunknak is swftje van és ? az mondja hogy ha törik akkor törik mindegyikde én meg mondtam neki hogy a suzuki jobban összetörik.

- 58000- ezer kilométernel kelet csrerélni az els? féltengejt.
- amúgy semmi!

Carmo Suzuki Szeviz.

SZabó János Szakszerel?:

Fenntartási költség (9) Évjárat 1996
Előző autója? 1200s Következő autója? Suzuki Liana
Verdikt (6.8/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)