"Van egy autóm, az is szürke..."
Már amikor megláttam el?sz?r a modellfrissítésen átesett szedant, tudtam, hogyha Suzuki, csak ilyen jöhet szóba. Ekkor vezették be, ha jól tudom a metálszürke színt és a fekete h?t?rácsot. A hétágú alufelnikkel optikailag talán a legeltaláltabb ez a modell.
Vasból nem sok jutott a karosszériába, kevesebb?l talán csak motorkerépárt lehetne gyártani, 89-ben Japánban még nem biztos, hogy hallottak töréstesztr?l.
A csomagtér tágas, csak a sz?k nyílás miatt nem használható ki tökéletesen a kapacitása (dobozban 17" monitort??? feletsd e)
Az utastérben nem túl igényes az anyag felhasználás, zörgést, nyüszögést mindenhonnan hallani.
A hátsó traktus hosszú úton nem kényeztet kényelmével.
A vezet? és az anyósa viszont kényelmesen utazhat a jól formázott els? üléseken, feltéve, ha nem sokkal magasabbak 175 centinél.
Az ergonómia igazán japános,minden ott van ahol keresné az ember, csak a ködlámpa és a hátsó szélvéd?f?tés kapcsolója igényel némi megszokást. A keszty?tartó és az ajtózsebek kicsik, az utastérben ne nagyon akarjunk sok mindent tartani.
Az 1.6-os motor dinamikusan mozgatja az autót városból kiérve a fogyasztása is kedvez?vé szelidül (6,5).
Ha valakinek az igénye egy autóval szemben annyi, hogy eljusson a-ból b-be, és a családja sem nagyobb 4 f?nél (akikb?l nem baj, ha van két kiskorú), ezzel a felszereltséggel (klíma, szervokormány, elektromos csomag), kellemes és komfortos társra lelhet ebben az autóban, merem ajánlani.
- A kötelez? szervizen kívül nem volt meghibásodása.
Suzuki Hollós
ANAVA BT.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2000 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 42000 |
Előző autója? | LADA 1200S | Következő autója? | Mardnék valami japán típusnál |
Verdikt | (7.2/10) |