Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.3GX AUT

Vadorzó automata

Először mikor bele ültem a váltókar látványától röhögő görcsöt kaptam,de aztán a vezetési élmény feledtdete nem rossz akár egy dodgem. a váltó jól kapcsol de a fogyasztással nem vagyok ki békülve. simán 9 lityi de városban akár 10 is lehet.Pörög mint a repülő.130-nál 4500-öt forog,nagyon sok ezért az étvágya is sok.Gond semmi,igénytelen. A fogyasztásról csak annyit hogy lehet javítani,a "magnum tuning" oldalán lehet kapni fogyasztás csökkentőket.A vicc az hogy működik és még az autó teljesítménye is jobb lesz.kb:10000ft és minden tuti.Nekem bevált,-2 lityi 100-on városon kivűl,várasban 1.5 lityi.

- Két hátso kerékagy csapágy

otthon

Fenntartási költség (9) Évjárat 1995
Előző autója? alto Következő autója? Mitsubishi L200
Verdikt (8.3/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)