Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,3 Gc/Ac

Türkiz szedán

Nem panaszkodhatom rá, mindíg jól működött, megbízhatóan. Elvitt és hazahozott mindenhonnan.Hosszú utakon is kíválóan működött. Klímával a motor kicsit elgyengült de csak 68 lóerős de ez megszokható, ha kell a plusz csak ki kell kapcsolni az előzés előtt. A kipufogó hátsó dob az már 3 évesen megadta magát ez kissé bosszantó volt de nem volt drága csak az hogy erzsébeten egy kipufogósnak állított cég vert át amikor Bosal márkájú kipufogót adtak el de mint utóbb kiderült valami ócska vacak volt ami már három hónnappal később úgy nézett ki mintha tíz éves lett volna.Rohadt jött le a festék stb.És nem is akarták kicserélni.Más hiba nem volt, még az akksi is jól bírta de talán azért mert egy jó tipus volt benne.Szerintem jó kis kocsi, de hozzá kell tenni nem luxus autó a kategóriában megbízható és olcsón fenntartható.

- A kipufogó hátsó dob 3 évesen feleadta ez bosszantó volt, majd a középső dob egy évvel később lett lyukas.A többi csak kötelező szervíz volt.

Egy ismerős csinálta a kötelező szervizeket. A kipufogót sajna más.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2000
Előző autója? Fiesta Következő autója? Suzuki Ignis
Verdikt (7.4/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)