Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.0 GL

Túl a fél millión!

Az sarkallt a népítélet írásra, hogy már több mint fél millió km-t megtettem szeretett autómmal! 1 Tulajdonosa vagyok az autónak, figyeltem rá mindig, ezért is volt képes ennyi ideig hiba nélkül szolgálni. Évenként cseréltem benne az olajat, vagy legfeljebb 15000 km után. Ha betartjuk az előírt ellenőrzési és csereperiódusokat akkor ez az autó talán elmegy 1 millió km-t is! A motortér még mindig tiszta, sehol nincs olajfolyás (Melyik német autónál van ilyen fél millió km után?) nem is fogyaszt olajat. Pedig főként városban használom! Motorja még most is rendesen húz, soha nem érzem magam hátrányban máűsokkal szemben, ereje csak autópályán fogy el. Nagy hely van benne 3-an utaztunk vele nyaralni benne Olaszországba és kényelmesen elfértünk, a csomagtartója is kategóriához mérten elfogadható.
Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, ha a megbízhatóság a lényeg!
Legközelebb 1 Millió km-nél szeretnék írni. Remélem addig sem lesz baja!

- Semmi rendkívüli hiba nem volt!
- Kopó alkatrészek cseréje: gumiharang, Első tárcsák (Brembo), fékbetét (Ferrodo), Hátsó dob (Brembo), fékbetét (Bosch), vezérműszíj, ékszíj, vízpumpa. Motorolaj (Castrol Magnatec 10W-40), váltóolaj (Castrol Api GL4 75W-90), fékolaj Mobil1 Dot4. Gyújtógyertya (NGK BpR6ES)

Suzuki Hollós! Átvizsgáláson volt náluk, megfelelő a szakértelmük, udvariasak, alaposak!

Fenntartási költség (10) Évjárat 1998
Előző autója? VW Golf II. Következő autója? Suzuki lesz egyszer
Verdikt (8.4/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)