Totálkár
Az előző kocsim is 2002-es swift volt, de egy szép vasárnap délután megfújták a ház elöl, dacára az indításgátlónak, a rendőrség szerint azon a héten már a harmadik ezüstszürke vándorolt így a bontóba. Nemsokára fizetett a biztosító és egy ugyan olyat vettünk.
Mindig megbízható, könnyen induló, roppant fürge, olcsón javítható, idegesítő hibáktól mentes kocsinak tartottam. Budapesti dugóban kisebb teher, eszköz és személy szállításra használtam, akár napi 150 km-t is mentem és nem találtam kényelmetlenek. Hihetetlen mennyiségü cucc befér az öt ajtón, a két hátsó ülés lenyitásával. Gyakran, márcsak passzióból is, úgy megpakoltuk hogy mi se hittük el.
Sajnos többször is bizonyította hogy a kaszni strapabírása kritikán aluli legutóbb pár napja egy Pick-up hátulról megtolta az elötte hirtelen megálló kocsisort és így egy platós teherautó alól kellet kibányászni a kocsit, illetve azt ami még megmaradt a suzukiból. Az összetolt kocsisorból a többi autó szinte SÉRTETLENÜL távozott, a suzukit trélerrel vitték a szervízbe, ahol közölték hogy akár le se tegye, mehet a bontóba, totálkár. Azóta ünneplem az ujjászületésem, és elszörnyedek, hogy jutott eszembe 150-el menni ezzel a kartondobozzal autópályán?!
Összességében megbízható, addig amíg össze nem törik.
- Önindító- ez a szervíz szerint állítólag gyakori a 2002-es modelleknél
- Vezető oldali elektromos ablakemelő-kétszer
- Benzinpumpa
- Valami elektromos kontakthiba ami miatt nem is indult,de nem is került sokba
- Fékbetét csere
- Baleset miatti cserék, fényezés
- Kuplung cserére várt
Ismerőshöz
Suzuki szakszerviz III.ker
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | swift | Következő autója? | Toyota Hiace |
Verdikt | (8.1/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=.F6V77.CUXd7e6SwcJgR4tWZDtwZl4NSsiZfOcIf2EX.Y7&stparam=ocfrinqqgg&fastid=egmxhxafaouzbflkgvniggjpntkw&nc=0)