Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.3 GS

Tolós Japppán

Háromnegyed 12-kor láttam meg a neten,negyed egykor már a
tulajnál voltunk.Vannak hibái,de szinte csak esztétikai.
Repedt hátsó lámpabúra,nehezen működő ablakemelő,kisebb rozsdafoltok imitt-amott.Amúgy eddig összesen,ha 250 km-t
vezettem,de pöcc-röffre indul hidegen is(gáztaposás nélkül!),
ugrik,mint állat és a fogyasztása is elég jónak tűnik.Csak a szörnyű zajok ne lennének benne.Recseg,ropog,kattog,de hát ilyenek ezek a kis csótányok.Klassz kisautó ez,remélem sokáig fogom használni.A futóműve álom a többihez képest,a kenyérszervós kormány meg egyenesen pille.Ja és egy hiba,de erről nem a kocsi tehet:nem tudok végighallgatni egy számot se rendesen,mert a CD állandóan ugrál a jó magyar utakon.
Szóval zenélni max.külföldön fogok.
És nagy élmény,tolom neki 140-el,halálfélelem,mert érzem a kasznit és érzem,hogy ez papírdoboz csak épp a szél nem fúj át rajta,egy hiba és Nippon felett fogok pipázni egy felhőn :)

- Eddig még szinte semmi,de nem is használom túl régóta...
- -rozsda
- -döglődő ablakemelő
- -kissé pattogós futómű

egyenlőre csak Öcsém Sufni Tuning Bt.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1992
Előző autója? Favorit Következő autója? valami jót,de csak japppán
Verdikt (7.5/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)