Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift swift 1.0 gl

Társ a hétköznapokban

Hali!
2001 Novenberében vettem a szuzát. 993 cm3-es 4 ajtós, 53 LE-s, gl, vagyis alpfelszereltségű. A szine szerintem nem fontos. Nagyon meg wagyok wele elégedwe. Nagyon megbízható, és keweset fogyaszt! Nyáron 5L télen 6-6.5L de wezetéstől függ! egyszer kijött 7.5L átlag, de azért mert gyilkolásztam! 3.-ban 110kmó. mentem vele 140-el is, és még bírta wolna! A végsebességet még nem néztem, de nem is fogom! Állítások szerint 155kmó.
Munkás autóként használom, úgyhogy arra tökéletes, hogy A-ból B-be eljussak!

Ami nem tetszik:
-5 éw után zörgő műszerfal, és ablakok
-a kulcs már annyira eldeformálodott, hogy a kesztyűtartót ki se birom nyitni csak pótkulcsal
-biztonsága nem a legjobb. Nem szeretnék wele ütközni semminek, mert nem biztos hogy anyámék élwe látnak! Ráadásul 1edüli gyerek vok.

- Csak a szokásos, két első, két hátsó izzók, fékbetét komplett csere, légszürő csere, kipufogo dob kilukadt, 1 aksit már megewett, de az én hibámból! 7 éw alatt ez nem sok!

Magyar autó Klub (Szeged) (megbízhatóak)

Fenntartási költség (9) Évjárat 2001
Előző autója? Következő autója? vw vagy opel
Verdikt (7.6/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)